RETRO TELEFOONS VOOR HOTELS EN HOSPITALITY SUITES

Het assortiment vintage telefoons van GPO Retro is perfect voor hotels! De GPO GPO 746-serie, de Carrington en de GPO 200 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Steeds meer hotelketens en zelfstandige hotels en B&B's willen een eigen stijl creeren in hun hotelkamers of ontvangstruimtes. Daarom kiezen zij voor een GPO Retro telefoon met een vintage uitstraling.

GPO Retro werkt veel samen met hotels die op zoek zijn naar zowel Analoge als SIP/IP-telefoons. U kunt zelf bepalen welk systeem het meest geschikt is voor uw onderneming. De telefoons zijn daarnaast te personaliseren door de schijf in het midden van de telefoon te voorzien van uw eigen logo of ontwerp. Ook kunnen we bij grote producties het design/kleur van de telefoon op maat maken.

Bij GPO Retro helpen ze internationale merken met het ontwikkelen van een product waar behoefte aan is op gebied van design als wel op gebied van technologie. De GPO telefoons kunnen overal ter wereld gebruikt worden.

 

 

 

 

 

hotel muurtelefoon GPO Retro WALLBLA 746 GPO         SIP/IP telefoon hotelkamer design retro GPO          Hotel telefonie GPO Retro      

Analoge telefoons voor hotels en hospitality SIP/IP telefonie voor hotels en hospitality Design op maat voor hotel en hospitality telefoons

 

 

 

 

 

Wij willen graag samen met u iets moois creëren dat perfect past bij alle elementen van uw bedrijf. Meer ontdekken over de GPO Retro hotel & hospitality telefoons? Neem contact met ons op via ons contact formulier. 

 

 

Download de hotel & hospitality telefoon brochure van GPO Retro.