Over Gizmo Retail b.v.

 

Gizmo Retail...de betekenis

Een Gizmo, ook wel een hebbeding of gadget genoemd, is een vernieuwend en slim ontworpen artikel.

De gebruikte technologie of het ontwerp is vaak zo vernuftig en vernieuwend in de ogen van geïnteresseerden of wordt als zodanig gepresenteerd dat het voor consumenten aantrekkelijk is om het product aan te schaffen.


Geschiedenis Gizmo Retail b.v.

Gizmo Retail b.v. is opgericht in 2008 door de voormalig eigenaren en was gedurende de eerste levensjaren gevestigd in Hemrik Friesland. In 2012 heeft de huidige eigenaar Willem de Leeuw alle aandelen van Gizmo Retail b.v. verworven en het bedrijf verhuisd naar Ankeveen in Noord Holland. Vanwege de groei van het bedrijf zijn de activiteiten in 2020 verplaatst naar Weesp.


Activiteiten van Gizmo Retail b.v.

Gizmo Retail b.v. is importeur / distributeur van innovatieve producten van diversen merken. In ons opvallend eigentijds assortiment vindt u de merken Airtry, GPO, Krüger&Matz, LEDWOOD, Maizu, MPMAN, Muse, NAF NAF, Pure Acoustics, Rebel Electro, Soundmaster en Teesa.

Bij het selecteren van nieuwe merken - en dus ook de producten in ons portfolio - kijken wij altijd naar het uiterlijk van het product. Dit dient onderscheidend en innovatief te zijn en uiteraard moet het product van goede kwaliteit zijn. Het merk en haar producten dienen van toegevoegde waarde te zijn binnen het bestaande aanbod in de markt.

Het producten aanbod van Gizmo Retail b.v. is zeer uitgebreid en bestaat uit (vintage) platenspelers, (retro) telefoons, radio’s (DAB+), bluetooth speakers, audio systemen, hoofdtelefoons, smartphones, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer.


Onderscheidend vermogen Gizmo Retail b.v.

Korte communicatielijnen, betrokkenheid, nagenoeg alles uit voorraad leverbaar, gezonde groei, tevreden partners, aanbod van unieke en populaire producten en uitstekende support maken Gizmo Retail b.v. tot een betrouwbare partner.


Ons team

office-1
office-1
office-1
office-1
office-1
office-1
office-1