Airtry Wifi Music Receiver WMR online kopen bij Gizmo Retail
Airtry Wifi Music Receiver WMR online kopen bij Gizmo Retail Airtry Wifi Music Receiver WMR Airtry Wifi Music Receiver WMR Airtry Wifi Music Receiver WMR Airtry Wifi Music Receiver WMR Airtry Wifi Music Receiver WMR Airtry Wifi Music Receiver WMR

Airtry Wifi Music Receiver WMR

€ 69,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WMR
Airtry Wi-Fi Music Receiver- verbindt al uw (oude) apparaten via één Wifi netwerk .


Uw “oude” stereo set voorzien van de nieuwste functionaliteiten? Dat kan heel eenvoudig met de Airtry Wi-Fi Music Receiver. Sluit deze Music Receiver aan op uw Wi-Fi netwerk en uw stereo installatie en het is mogelijk om uw muziek vanaf uw computer, tablet, telefoon etc.. af te spelen op uw huidige audio installatie.


Het is dus niet nodig om uw muziek installatie te vervangen voor een speakersysteem met bluetooth ontvangst! Sterker nog wij raden dit af, want met de Airtry is dit helemaal niet nodig meer.


Hoewel deze music receiver toepassing er ook is in een bluetooth variant, heeft de Wi-Fi Music Receiver ten opzichte van een Bluetooth veel voordelen:


- Met de Wifi Music Receiver is er geen verlies van geluidskwaliteit; Bij Bluetooth is er er vrijwel altijd sprake van kwaliteitsverlies.


- De connectie kwaliteit is 30 meter; Bij een Bluetooth oplossing houdt dit bij 10 meter wel op.


- Met de Wi-Fi oplossing is er een mogelijkheid tot aansluiten van meer dan 200 apparaten; Bij een Bluetooth toepassing zijn dat er minder.


- De Airtry kan gebruikt worden in/vanuit meerdere kamers; Bluetooth is geschikt voor 1 ruimte.Aansluiten is heel eenvoudig:


- U sluit de audio kabel aan op de Wi-Fi Music Receiver en uw audio systeem.


- Plaats het netsnoer van de Wi-Fi Music Receiver in het stopcontact.


- Vervolgens connect u éénmalig de Wi-Fi Music Receiver met uw Wi-Fi netwerk/routerHet apparaat is naast toepassing voor thuis ook nog te gebruiken in de auto.Technische specificaties:


IEEE802.11g/n


Wi-Fi Access Point mode / Wi-Fi Client mode


Support Multi-Access from Multiple Devices


Audio Bypass


Firmware Update by End-user


Audio Quality                             : SNR 86, THD less than 0.18 / 16bit/48KHz


Wi-Fi Frequency                        : 2.4GHz


Power                                          : 5V 600mA
Afmeting product: 7,60 x 7,60 x 1,70 cm
Gewicht: 40 gram
EAN code: 8806161061315Meer informatie
Merk Airtry
EAN 8806161061315